Klart for familiesamling i Vålådalen

Det nærmer seg familiesamling i Vålådalen, og vi ser ut til å bli en tropp på 42 stk.

Det rapporteres om gode forhold i 3 km løypa. Det har også kommet litt nysnø de siste dagene, så forhåpentligvis har vi enda flere kilometer å boltre oss på i helga. Det kan uansett være smart å ta med ski som en ikke er alt for redd for, da det erfaringsmessig kan være litt småstein enkelte plasser. 

Vi satser på trening i begge stilarter, samt den tradisjonelle inneøkta lørdag ettermiddag. Ta derfor med utstyr etter det. Det kan også bli ganske kaldt til helga, så husk godt med klær! 

Middag serveres 18-19.30 fredag kveld, og vi tar et info-møte ved siden av spisesalen kl 20. Der vil vi informere nærmere om treningsplan og tidspunkter. (De som rekker det, kan gjerne ta en treningstur i lysløypa før middag fredag)

I år bor vi i Tungården (det avlange huset rett nedenfor hovedbygningen, i retning sporthallen). 

Vi må ta med laken, sengetrekk og håndklær sjøl. Frokost, lunch og middag serveres i hovedbygningen, mens evt kveldsmat/mellommåltider må medbringes sjøl. Vi disponerer et lite kjøkken i huset der vi bor. NB! Det er ikke dagligvarebutikk i Vålådalen, men litt småtteri å få kjøpt i kiosken ved resepsjonen. 

Betaling for oppholdet skjer til konto nr 4470 40 17380 eller på Varden ski sin Vipps konto (nr 123492). Det ligger nå inne "betaling Vålådalen" på kioskmenyen til Varden ski. Fint om dere bealer snarest, og senest 22. november. 

Merk innbetaling med "klubbsamling Vålådalen, og navn på de du betaler for". 500 kr pr hode for hele helga. 

Ta kontakt med Frode E på 97785380 ved evt spørsmål!

Onsdag 15/11/17 Grete Estil