En historisk helg for IL Varden Meråker

Vi gratulerer Emil Iversen med OL-sølv i stafett etter en heroisk innsats på sin første-etappe for Norges lag.

Søndag 13/02/22 Administrator

Våre juniorløpere har gått junior-NM på Nes, og gjort sine saker meget bra. Abdullah klinket til med 5. plass på lørdagens klassiskrenn, og befestet sin posisjon som en av de aller beste klassiskløperne i sin aldersklasse! Mia og Petter gikk også gode løp, og oppnådde sine beste plasseringer i fredagens fristilsrenn, med hhv 18. og 56. plass. I tillegg gikk alle tre gnistrende stafettetapper for sine lag under søndagens krets-stafetter.

Theodor har vært i Molde og deltatt i Midt Norsk mesterskap, der han gikk inn til 4. plass på sprinten og 2. plass på søndagens distanserenn. Meget imponerende!

I Grova har det vært full aktivitet i helga, med NM i ski-orientering, og her ble det en sterk hjemmeseier til Hilde Stav i D 50. Representantene fra orienteringsforbundet var såpass fornøyd med løypene og terrenget rundt Grova at de har begynt å leke med tanken om å arrangere verdenscup eller junior VM i ski-orientering her.

Ingen tvil om at både IL Varden Meråker og Grova skisenter leverer varene! Og i mars er det duket for både norgescup junior og Storlirenn! Vi gleder oss!