En flott skihelg!

Vi har nettopp gjennomført ei fin skihelg, med både sesongåpning for våre seniorløpere og familiesamling i Vålådalen. 

Mandag 22/11/21 Administrator

I helga var 40 store og små i Vålådalen på vår årlige familiesamling. Dette er en samling alle gleder seg stort til, og årets samling demper neppe forventningene foran neste års samling!

Skiføret var bra i hovedtraseen, og på søndagen var også alle de andre traseene oppkjørt. 

Lørdag var det rolig trening med litt teknikk og hurtighet som sto på planen. På ettermiddagen hadde vi vår faste økt i sporthallen, som ble ledet på suverent vis av Hallgeir Strid. En økt som nok vil sitte i noen dager hos den eldre garde i hvert fall...

Lørdag kveld ledet Thomas Røe oss gjennom en variert og god quiz, med tildels meget sterkt engasjement både hos store og små. 

Søndag deltok vi i testrenn som Steinkjer Skiklubb arrangerte, og det virket som både farten og teknikken satt rimelig bra allerede. Det lover bra foran sesongåpningen i Grova om knappe to uker! 

Vi har også fulgt med og latt oss inspirere av innsatsen til våre seniorløpere som har sesongåpnet i helga. Ikke helt uventet var det Emil som oppnådde best resultat av våre løpere, med knallsterke pall-løp begge dagene. Kristoffer Fiskvik debuterte i Vardendrakten, og oppnådde 87. plass på lørdag og 93. plass søndag. Max Olex hadde nok sett aller mest frem til sprinten fredag, men stilte på skøytedistansen på søndag og ble nr 114. Katrine ble nr 12 på klassiskløpet og nr 9 på skøytinga, mens Katarina Brudermann oppnådde 64. og 43. plass på de samme løpene. 

Thomas Maloney Westgård, som også er fersk Vardenløper, deltok i den svenske sesongåpningen i Gällivare i helga. Han ble nr 33 på klassiskløpet lørdag og nr 30 på skøytinga søndag. 

Vi gleder oss selvsagt også over skiføre i Grova, og krysser alt vi har av fingre for at ikke mildværet tar knekken på det fine skiføret som var i helga.