Praktisk info familiesamling i Vålådalen

Da nærmer det seg årets familiesamling i Vålådalen. 

Det har kommet litt nysnø det siste døgnet, og det er skikkelig vinterstemning der borte. Langløypa er ikke oppkjørt ennå, men sporet opp mot fjellet er oppkjørt, i tillegg til den vanlige kunstsnørunden.

Programmet blir stort sett som før. Det vil si at de som rekker det, tar en skitur før middag fredag kveld, som serveres kl 19. Kl. 20 tar vi et felles infomøte i stua innafor matsalen. Nærmere detaljer om treningsøktene tar vi der.

Lørdag formiddag blir det ei skøyteøkt. På ettermiddagen har vi den faste basisøkta inne i hallen. Husk derfor å ta med klær og sko for innetrening! Vi tar en skitur i forkant av denne seansen. 

Lørdag kveld har vi prestisjetung quiz, og på søndag skal vi gå klassisk. Vi har med Vardens smørekoffert og tung ekspertise for de som trenger smørehjelp. 

Vi bor i Tungården, som i fjor. Husk å ta med laken, sengetøy og håndkle sjøl!

Vi spiser frokost, lunch og middag på selve turiststasjonen, men det kan være smart å ha med litt tørrmat til å fylle på med mellom måltidene. Det er kjøleskap og felleskjøkken i Tungården. 

Hvis dere ennå ikke har betalt egenandelen på 500 kr pr hode, er det bra om dere gjør dette så fort som mulig til Varden sin konto 44704017380. Merk innbetalingen "familiesamling Vålådalen"

PS: Hvis noen har lyst på en bonus-aktivitet i tillegg til skiøktene, meldes det om fine skøyteiser i området rundt Vålådalen.

Mandag 11/11/19 Administrator