MERÅKERMESTERSKAPET 2019

På Lørdag 30. Mars er det duket for årets MeråkerMesterskap i Skicross og Hopp. klikk "les mer "å se info om hva som skal foregå :-)

Onsdag 27/03/19 Kine Beate Bjørnås

Påmelding i klubbhuset fra kl 11. Barnehagealder (0-6 år) går en skicross løype nede på stadioen, start for disse er kl 12. Mens øvrige deles inn klassevis og går i samlet tropp opp til start (oppover mot Gammelsæterhaugen). 1.-2. klasse går til sine trenere, 3-4. klassingene går til sine trenere. Og 5. klassingene og eldre går til sine trenere. På vei opp til start går trenerene igjennom løypa med ungene. Avmars er ca 11.30. 

Har du betalt startkontigent for karusellrennene dvs 100 kr, har du allerede betalt. Har du ikke vært med på karusellrenn tidligere i vinter er startkontigent kr 50. 

Klippekortene skal ikke brukes på MeråkerMesterskapet. 

Hopprennet starter umiddelbart etter siste målgang skicross. Det vil være et mini hopp, et middels hopp og et stort hopp. 

Salg av pølser, brus, kaffe, vaffel og kaker foregår i klubbhuset hele dagen.

Delta også i IL Varden Meråkers tegnekonkurranse: Tema er Emil Iversen og VM gull. Leveres inn i kafeen. det deles ut 1. 2. og 3. premie i tegnekonkurransen. 

Utdeling av medalje og saft ved målgang + premieutdeling inne i klubbhuset etterpå og det er premier til alle. 

Velkommen til en gøyal familiedag i Grova Skisenter.