Familiesamling Vålådalen

Da nærmer det seg årets familiesamling i Vålådalen. 

Det er ikke noe natursnø der i år, men det er en runde på 1,8 km med kunstsnø med gode forhold. Vi anbefaler uansett ikke å ta med ski en er litt redd for bortover.

Programmet blir stort sett som før. Det vil si at de som rekker det, tar en skitur før middag fredag kveld, som serveres kl 19. Kl. 20 tar vi et felles infomøte i stua innafor matsalen. 

Lørdag formiddag blir det ei skøyteøkt. På ettermiddagen har vi den faste basisøkta inne i hallen. Husk derfor å ta med klær og sko for innetrening! Vi anbefaler også en skitur i forkant av denne seansen. 

Lørdag kveld har vi prestisjetung quiz, og på søndag skal vi gå klassisk. Vi har med Vardens smørekoffert og tung ekspertise for de som trenger smørehjelp. 

Vi bor i Tungården, som i fjor. Husk å ta med laken, sengetøy og håndkle sjøl!

Vi spiser frokost, lunch og middag på selve turiststasjonen, men det kan være smart å ha med litt tørrmat til å fylle på med mellom måltidene. Det er kjøleskap og felleskjøkken i Tungården. 

Fint om dere betaler egenandelen på 500 kr pr hode så fort som mulig til Varden sin konto 44704017380. Merk innbetalingen "familiesamling Vålådalen"

Mandag 12/11/18 Frode Estil

Innlogging